Careers at LEWIS

Vacatures


PR- en communicatie-adviseur m/v

View All

LEWIS Nederland groeit en daarom zoeken we een nieuwe collega voor Loes

PR- en communicatie-adviseur voor ons kantoor in Eindhoven

Ben je op zoek naar een nieuwe baan waarin je dagelijks uitgedaagd wordt door je collega’s en klanten zoals Google en Bridgestone? Een baan waarin je met jouw ideeën de tofste campagnes neerzet, die misschien wel zó goed zijn dat ze in de prijzen vallen? Lees dan snel verder.

Loes zoekt een collega

Dit is Loes en we zoeken een nieuwe collega voor haar team. Iemand die samen met haar ervoor wil zorgen dat journalisten en bloggers aandacht besteden aan jullie klanten, zodat die klanten op hun beurt meer producten verkopen of worden gezien als autoriteit.

Waar jij je mee bezig houdt

Geen dag is hetzelfde bij LEWIS. Met je team werk je samen op een aantal accounts waarvoor je PR-plannen maakt, uitvoert en evalueert. Je bent een spin in het web met oog voor detail. Met je netwerk, energie en ideeën weet je mooie kansen voor je klanten te realiseren. Je schrijft blogs, persberichten en social content, adviseert je klanten over content marketing en digital advertising. En je stuurt je team aan om samen te groeien en tot indrukwekkende resultaten te komen.

Welke achtergrond en ervaring je meebrengt

Je hebt ruime ervaring met het doorvertalen van communicatievraagstukken naar concrete oplossingen. Je weet feilloos welke middelen je kunt inzetten om de beste resultaten te behalen voor je klanten.

Je bent een creatieve denker met een vlotte pen. Je weet je klanten op een inspirerende en overtuigende manier te adviseren en ziet commerciële kansen om de accounts uit te bouwen.

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring. Ervaring bij een bureau is een pré.

Dit bieden we

Een afwisselende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en leuke collega’s in een snelgroeiende internationale omgeving. Een uitdagende baan met volop ruimte en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in PR, marketing en digital. Wij hebben passie voor ons vak, voor onze klanten en voor onze collega’s. Plezier in en op je werk vinden we heel belangrijk. We investeren dan ook in sociale activiteiten en gaan regelmatig buiten kantoortijden samen op pad.

En hoe nu verder?

Als je enthousiast bent geworden door bovenstaand verhaal, kun je je sollicitatie insturen via deze link. Loes en alle andere collega’s kijken uit naar je motivatie en cv.  

 En heb je in de tussentijd nog vragen? Dan kun je bellen of mailen met Sander van Buuren, via 040-235 4600 of sander.vanbuuren@teamlewis.com.